Tässä artikkelissa on kysymyksiä keppareista. Muistakaa silti etten aijo antaa kepparin teko-ohjeita! Nämä ovat kysymyksiä, ei ohjeita. Tässä ne tulee:

 

PS. Voitte kopioida, mutta älkää kopsatko minun vastauksia.

 

1. Kuinka kauan sinulla keskimäärin kestää valmistaa yksi hevonen? - Ööö.. Yleensä en jaksa tehdä yhtä kokonaista hevosta vain yhdessä päivässä mutta jos tunteina vain katsotaan niin ehkä jotain 6 - 10 h.

2. Entäpäs suitset? - Suunnilleen 4, riippuu vähän suitsista. Turparemmittömillä vaan about 1 ja puoli tuntii.
3. Mikä on ärsyttävintä hevosten teossa? - Korvat on inhottavia! Mutta ärsyttävintä asiaa en oikeastaan tiedä.
4. Mitä materiaaleja käytät varusteisiin, miksi? - Tekonahkaa, koska se on perus materiaalia suitsiin ja se on kestävää.
5. Onko sinulla erityistä mielipidettä harrastuksen virallisesta puolesta (esim. viralliset näyttelyt ja muut kisat)? Ja avaathan tätä mielipidettä meille muille. - Hmm... No en ole vielä osallistunut niin "virallisiin" kisoihin, mutta ei mulla niihin mitään vastaan oo, aijon todellakin vielä joskus osallistua! (aika piankin)
6. Kuinka suuri osa harrastuksestasi tapahtuu internetissä ja kuinka paljon harrastat ihan oikeassa elämässä? - No enimmäkseen teen postauksia tänne blogiin :) ja internetin ulkopuolella teen mielelläni varusteita ja harjoittelen esteitä.
7. Oletko saanut paljon kavereita keppihevosharrastuksen kautta? - En paljoa ketään. (vielä)
8. Tietääkö kaveripiirisi ja sukusi harrastuksesta? Miksi/Miksi ei? - Tietää.
9. Kuinka monta hevosta valmistat tai ostat keskimäärin vuodessa? - Ei hajuakaan, se riippuu. Tänä vuonna on tullut kokonaiset viisi 6 kuukaudessa ja niistäkin melkein vaan puolet olen sitä harrastanut.
10. Joko näkyy harrastuksen loppu, vai jatkuuko se sinulla hamaan tulevaisuuteen? - Jatkuu, jatkuu, jatkuu, jatkuu...
11. Minkälainen on tallisi? Siis se ihan fyysinen talli. - No tallini on vielä kesken eräinen... :) Mutta valmistuu varmaan kesän lopulle. Pärjään myös hyvin ainakin vähän aikaa ilman tallia, vaikka tuo olisi kyllä tosi kiva saada...
 
Tuossa oli nyt vähän lyhyempi postaus, mutta ei ollut oikein mitään tekemistä, niin bongasin sitten netistä tuollaisen kyselyn joka mielestäni sopi piristämään blogin ilmettä ennen hiljaista viikkoa. No heipparallaa!
 
T: Sanni ja Kauraturvat <3